B&B Alegria in Ieper

B&B Alegria in Ieper, een stad met een groot oorlogsverleden in de Westhoek. Emerlyn en Luc baten sinds 2013 met veel plezier hun B&B uit. Luc vervulde na zijn werk als verzekeraar een droom. Samen met Emerlyn legt hij de mensen in de watten. Naast de B&B werkt Emerlyn nog fulltime.

De B&B is gelegen nabij het centrum van Ieper (30 min wandelen) en biedt de perfecte uitvalbasis voor toeristen. In Ieper liggen alle bezienswaardigheden zoals de Grote Markt, het Flanders Fields Museum, de Menenpoort en zoveel meer liggen allemaal op wandelafstand.

Alegria biedt vijf kamers met elk hun eigen badkamer. De gasten dachten dat alles in de B&B nieuw was, maar dit is het werk van Luc en Emerlyn die alles perfect onderhouden. Ze dragen hygiëne dan ook hoog in het vaandel.
De gemakkelijke parking voor de deur is een extra pluspunt.

Luc en Emerlyn laten hun gasten Ieper ontdekken via een Sneukelroute. Tijdens de wandeltocht krijgen de gasten hier en daar typisch Ieperse producten aangeboden. De route voert de bezoeker langs minder bekende Ieperse hoekjes. Het is een ideale formule om al babbelend en knabbelend een verrassende verkenning van Ieper te beleven.
Daarna kregen de gasten nog een demonstratie van typische Filipijnse dans.

Het ontbijt staat ’s morgens klaar op tafel. Het is een gevarieerd ontbijt met producten uit de streek, maar ook met Filipijnse accenten door de exotische confituur. Een rijkelijk ontbijt om voldaan de dag te starten.

Boek nu je verblijf bij Emerlyn en Luc.

Gegevens van B&B Alegría

Meenseweg 261 A
8900 Ieper
West-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 496 54 14 78
Website: www.alegria-bb.be

Foto’s

Prijzen

[table id=38 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 9/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 11/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 59/75

Boek nu je verblijf bij Emerlyn en Luc.

Geef een reactie