B&B Filemon & Baucis in Brugge

Vandaag gaan we op bezoek bij Anke en Lieven in B&B Filemon & Baucis. De bed&breakfast is gelegen in de wereldstad Brugge, een stad met een middeleeuws karakter en een bourgondische sfeer. De B&B is gelegen aan de rand van de stad en is een droom van Anke die wordt vervuld.

De karaktervolle woning is gelegen aan de rand van de stad. Eenmaal in de stad is er heel veel om te ontdekken. Het historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. De naam Filemon & Baucis is gebaseerd een verhaal uit de Oudheid waarin de goden gastvrijheid belonen. Een zeer goed gekozen naam dus.

B&B Filemon & Baucis herbergt vier stijlvolle en luxueuze kamers, elk voorzien van hun eigen badkamer. Iedere kamer geeft ook toegang tot de ruime tuin met zwembad. Het enige wat de gasten opviel is dat de privacy op het terras van de kamer niet echt aanwezig is, maar moet je dan

Je kan Brugge op verschillende manieren ontdekken, ofwel met de koets, de citytour-bus, te voet of met de fiets. De gasten kregen nog een origineel alternatief voorgeschoteld, namelijk de Segway. Na de technische uitleg maakten ze een leerrijke tour door de historische stad. Ook het oudste café van de stad, Café Vlissinghe, werd bezocht.

Het uitgebreide ontbijtbuffet biedt de gasten zowel zoet als hartig beleg. Seizoengebonden gerechtjes, verse fruitsalade, vers sinaasappelsap en verse broodjes van de bakker zorgen voor een heerlijk ontbijt.

Boek nu je verblijf bij Anke en Lieven.

Gegevens van B&B Filemon & Baucis

Baron Ruzettelaan 36
8310 Brugge (Sint-Kruis)
West-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 471 92 01 41
Website: www.filemonenbaucis.be

Foto’s

Prijzen

[table id=39 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 14/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 61/75

Boek nu je verblijf bij Anke en Lieven.

Leave a Comment