B&B Over d’Eede in Blankenberge

De laatste B&B van deze week ligt aan onze Belgische Kust. In Uitkerke, een deelgemeente van Blankenberge, te midden van de Uitkerkse polders vinden we B&B Over d’Eede van Micheline. De familieboerderij werd omgebouwd tot B&B omdat ze de boerderij graag wil delen met anderen.

De B&B omvat drie stijlvolle suites. Suite 1 werd ontworpen door Micheline, de 2de suite werd ontworpen door haar man en de 3de is een mélange van beide. De bed and breakfast is voorzien van alle luxe. Zo heb je onder andere een zwembad, sauna en jacuzzi.

Rustig wandelen in de natuur is een absolute troef, in het vogelreservaat leren de gasten verschillende vogels kennen en herkennen. Naast het natuurreservaat kan je je ook uitleven in het bruisende leven van Blankenberge.

Ochtendstond brengt goud in de mond, dit geldt zeker voor het ontbijt dat Micheline haar gasten voorschotelt. Op tafel staat er al een starter klaar. Daarna kwamen de lekkere huisgemaakte eitjes. Ook de vele streekproducten vielen in de smaak. Tevreden gaan de gasten van tafel.

Gegevens van B&B Over d’Eede

Koeistraat 155
8370 Blankenberge
West-Vlaanderen
België

Telefoon: +32 475 47 77 47
Website: www.overdeede.be

Foto’s

Prijzen

[table id=37 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 12/15
Ontbijt: 14/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 12/15
Gastvrijheid: 11/15

Totaal: 59/75

Met deze score werd B&B Over d’Eede de trotse weekwinnaar van Met Vier in Bed!

Leave a Comment