B&B Casablanca in Kortrijk

Vandaag trekken we naar B&B Casablanca aan de boorden van Leie, in Kortrijk dus. Daar ontvangen Saïda en haar dochter Yasmine de gasten in een Marokkaanse stijl. Saida kwam terecht in België om haar studies verder te zetten en bleef daarna plakken voor de liefde. Naast haar restaurant het Jasmijnhof startte ze een exotische B&B om de gasten volledig onder te dompelen in de Marokkaanse cultuur.
B&B Casablanca beschikt over 4 gastenkamers. Natuurlijk allemaal in Marokkaanse stijl met bijhorende Marokkaanse namen. Daarnaast beschikt iedere kamer over wifi, badkamer, haardroger, frigo, toiletartikelen en tv.
Kortrijk is natuurlijk een levende stad met bruisende pleintjes, vele restaurantjes en heel wat activiteiten. Saïda en Yasmine kozen (ondanks het slechte weer) voor een activiteit in de buitenlucht. De gasten kregen samen met een stadsgids een originele tour met riksja’s.
’s Morgens stond er een tafel vol met lekkernijen. Het aanbod was letterlijk gigantisch! Om het aanbod af te sluiten waren er ook nog typisch Marokkaanse pannenkoeken, ‘Msemmen’ genaamd. De gasten hadden na het ontbijt genoeg gegeten tot de middag!

Gegevens van Casablanca

Foto's

Prijzen

[table id=96 /]

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 57/75

Leave a Comment