Hotel Den Grooten Wolsack in Mechelen

Vandaag trekken we richting Mechelen. In het centrum van de bruisende stad ligt Hotel Den Grooten Wolsack van Veerle en Ivo. In 2001 kochten ze het pand op de Wollemarkt en verbouwden het tot een 3-sterrenhotel met 22 kamers. De Wollemarkt was zo’n 500 jaar geleden het centrum van de wolhandel, het pand was dan ook de opslagplaats voor wolbollen.

Mechelen is de ideale stad voor een citytrip. Hotel Den Grooten Wolsack ligt vlak bij de Sint-Romboutstoren en geeft uitzicht op het plein. Daarnaast kan je nog verschillende toeristische plekjes zoals Het Groot Begijnhof, Planckendael en het Speelgoedmuseum.

Hotel Den Grooten Wolsack biedt 22 kamers met elk hun eigen badkamer, tv, internet en telefonie. Alles is aanwezig om je comfortabel te voelen. De balken in de kamer geven extra charme aan de kamers. Den Grooten Wolsack is vooral gericht naar mensen die gecharmeerd zijn door Mechelen. Naast een goede overnachting kan je culinair genieten op sterrenniveau in het restaurant.

Naast de vele bezienswaardigheden in en rond Mechelen kozen Veerle en Ivo voor stadsbrouwerij het Anker. Één van de oudste familiebrouwerijen van het land. Sinds 1872 is de brouwerij een familiebedrijf, iets uniek natuurlijk! Na een leerrijke rondleiding kregen de gasten nog een exclusieve proeverij van de Carolus Tripel op het dak van de brouwerij. Naast bier brouwen wordt er ook nog whisky gerijpt in brouwerij het Anker.

Het ontbijt wordt gepresenteerd als buffet. Een heerlijk lang buffet met vers afgebakken broodjes, vers fruit alsook hartig en zoet beleg. Het blijft natuurlijk een hotelontbijt, maar toch zorgen enkele details zoals geïnfuseerd water voor het verschil.

Boek nu je verblijf bij Veerle en Ivo.

Gegevens van Hotel Den Grooten Wolsack

Wollemarkt 16
2800 Mechelen
Vlaams-Brabant
België

Telefoon: +32 15 56 95 20
Website: www.dengrootenwolsack.be

Foto’s

Prijzen

[table id=40 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 7/15
Ontbijt: 9/15
Activiteit: 11/15
Hygiëne: 8/15
Gastvrijheid: 10/15

Totaal: 45/75

Boek nu je verblijf bij Veerle en Ivo.

Geef een reactie