B&B Hippo-Droom in Hoeilaart

De laatste B&B van deze week. We zijn op bezoek in Hoeilaart in B&B Hippo-Droom van Sophie en Davy. Toen ze op zoek waren naar een nieuwe uitdaging, troffen ze midden in het Zoniënwoud een prachtige Belle Epoque-villa aan die ze omvormden tot een Bed&Breakfast.

Door de ligging, dicht bij Zaventem en bij de Brusselse Ring wordt de B&B vooral aangedaan door zakenmensen, maar ook paardenliefhebbers kunnen hier perfect overnachten. Want door de vier paardenboxen en ruime weides hoef je zelfs je paard niet thuis te laten.

Overnachten doe je in één van de acht moderne kamers gebasseerd op elementen uit de streek. Één kamer is ook aangepast voor mindervaliden.

Een passie van Sophie en Davy is Eten en Bier. Ze leerden hun gasten tijdens het diner, in een authentieke serre, kaas- en bierpairing. Dat is de smaak van kaas en bier combineren.

Het ontbijt was opnieuw een schot in roos, alles aanwezig om een de dag uitstekend te starten. Door enkele ambachtelijke producten maken ze er een uniek ontbijt van.

Boek nu je verblijf bij Sophie en Davy.

Gegevens van B&B Hippo-Droom

Tumulidreef 7
1560 Hoeilaart
Vlaams-Brabant
België

Telefoon: +32 477 52 46 58
Website: www.hippo-droom.be

Foto’s

Prijzen

[table id=28 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 9/15
Ontbijt: 10/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 10/15

Totaal: 50/75

Boek nu je verblijf bij Sophie en Davy.

Leave a Comment