B&B Le Rêve in Maastricht

Vandaag zijn we op bezoek bij Karin en Frank. Net over de grens, in Maastricht baten zij hun B&B Le Rêve uit. Een oude boerderij die ze volledig zelf renoveerden en een tuin met een prachtig uitzicht over de binnenstad van Maastricht. Naast overnachtingen biedt B&B Le Rêve ook kookworkshops aan, deze worden behartigt door Frank.

De Nederlands-Limburgse stad Maastricht is gekend voor zijn geschiedenis, cultuur en vooral als modestad. Een uitstekende keuze voor een weekendje weg. Heerlijk shoppen en genieten van de culturele rijkdom en de historische binnenstad. Je honger en dorst lessen kan perfect op één van de vele terrasjes.

B&B Le Rêve beschikt over 6 kamers die elk smaakvol en met behoud van authentieke elementen zijn ingericht. Ze zijn voorzien van alle luxe, maar minimalistisch gebracht. Dit zorgt voor een warme stijl. Één klein minpuntje in de kamer was de afsluiting tussen toilet en slaapkamer, deze was niet volledig afgesloten wat de gasten niet zo graag hadden.

Je kan veel activiteiten verzinnen in de veelzijdige stad Maastricht, maar Karin en Frank kozen voor een ritje met de Vespa (zonder helm?). Daarna stond er ook nog een workshop golfen op het programma. Blijkbaar hadden de vrouwen beter opgelet want tijdens de wedstrijd op het einde trokken ze toch aan het langste eind. Of hadden ze gewoon meer geluk, mannen?

De dag aangenaam starten kan zeker in B&B Le Rêve. Je schuift je voeten onder de lange ontbijttafel en Frank zorgt voor een heerlijk  gebakken eitje in spek. Al was het een soort cupcake. Daarnaast kan je nog kiezen uit verschillende soorten confituur, kazen en vlees gecombineerd met lekkere broodvariaties. Ook de pindakaas kan zeker niet ontbreken.

Boek nu je verblijf bij Karin en Frank.

Gegevens van B&B Le Rêve

Bodemsweg 3a
6225ND Maastricht
Limburg (NL)
Nederland

Telefoon: +31 6 590 590 36
Website: www.lerevemaastricht.nl

Foto’s

Prijzen

[table id=41 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 13/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 13/15
Gastvrijheid: 14/15

Totaal: 63/75*

Met deze score werd B&B Le Rêve de trotse weekwinnaar van Met Vier in Bed!

*Volgens mij gaven Veerle en Ivo in totaal 22 bedjes (4/5/4/5/4) wat resulteert in 63 bedjes ipv 62.

Boek nu je verblijf bij Karin en Frank.

Geef een reactie