Casa Acqua Dolce in Oprtalj

Deze week trekken we richting Kroatië. Starten doen we bij Aline en Marjo in hun vakantiehuis Casa Acqua Dolce. Zo’n 10 jaar geleden kochten ze een huis in Opertalj, een dorpje op het schiereiland Istrië. Ze bouwden het huis om tot een gastenverblijf midden in de stad, maar toch een prachtig zicht op de natuur.

Opertalj is een dorpje op het schiereiland Istrië. Ideaal om tot rust te komen in de prachtige natuur. Met zijn zacht klimaat, glooiende wijngaarden en vlak bij de middellandse zee is het de perfecte plaats voor een gevarieerde vakantie.

De vier kamers zijn ingericht naar de vier aardelementen, Fuoco (vuur), Terra (aarde), Aqua (water) en Luce (licht). Elke kamer is voorzien van zijn eigen badkamer. Naast de basisvoorzieningen is in de kelder een volledige wellnessruimte ingericht. Daar kan je genieten van een jacuzzi, sauna en een binnenzwembad.

Oprtalj is de uitstekende plaats voor natuurliefhebbers, wandelaars en wielertoeristen. Maar Aline en Marjo hebben een andere activiteit in petto: truffels zoeken. Samen met ‘Blackie’ en een vriend van het koppel gaan ze op zoek naar de ondergrondse paddestoelen. Een unieke ervaring!

Normaal serveren Aline en Marjo geen ontbijt, enkel als de gasten het specifiek vragen. Toch staat er ’s morgens een veelzijdig ontbijt met vers sinaasappelsap, granen, vers fruit, vlees en kaas. Ook de zoetigheden van de steek ontbreken niet.

Boek nu je verblijf bij Aline en Marjo.

Gegevens van Casa Acqua Dolce

Oprtalj 1A
52428 Oprtalj
Istrië
Kroatië

Telefoon: –
Website: –

Foto’s

Prijzen

Per kamer

[table id=42 /]

Als vakantiehuis

[table id=43 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 10/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 57/75

Boek nu je verblijf bij Aline en Marjo.

Leave a Comment