Mardaga in As

Vandaag trekken we naar het oudste hotel van Limburg. Reeds 105 jaar bestaat hotel Mardaga, maar zo’n 10 jaar geleden kochten Ludo en Christine Hotel Mardaga. Samen met hun zoon Maxim baten ze het hotel uit. Het gezin doet zijn uiterste best om een warm en huiselijk karakter te creëren.

Met zijn 18 kamers kan je Mardaga geen B&B meer noemen, maar de kamers zijn ruim en gezellig ingericht waardoor je in dit hotel toch een huiselijk gevoel meekrijgt. De kamers zijn recentelijk gerenoveerd en je kan kiezen voor een standaardkamer, een suite of een suite met apart salon. Wat je ook kiest, je hebt er altijd alle luxe.

Wie Genk zegt, zegt steenkoolmijnen, de gasten ontdekten de omgeving en mijnsite met een leuke fietstocht. Het is eigelijk een must om de mijnsite te bezoeken want het is toch een deel van de geschiedenis van België.
Na de activiteit kan je culinair genieten in het restaurant van Mardaga zelf. Het is werkelijk een streling voor de tong, een sublieme maaltijd.

Het ontbijt is een zeer uitgebreid buffet met vers fruitsap, vers fruit, kaas, zelfgemaakte confituur en huisgemaakte crumble. Je krijgt er ook een ruim aanbod van brood en beleg. Ook deze keer ontbraken de bubbels niet.

Boek nu je verblijf bij Christine en Maxim.

Gegevens van Mardaga

Stationsstraat 121
3665 As
Limburg
België

Telefoon: +32 89 65 62 65
Website: www.hotelmardaga.be

Foto’s

Prijzen

[table id=36 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 13/15
Activiteit: 9/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 56/75

Boek nu je verblijf bij Christine en Maxim.

Geef een reactie