Schanullieke Wellness in Sint-Amands

Het nieuwe seizoen van Met Vier in Bed gaat van start in het Antwerpse Sint-Amands, een kleine gemeente aan de rechteroever van de Schelde.

Gelegen in een rustige straat ligt B&B en privéwellness Schanullieke, uitgebaat door Nathalie en piloot Gunther. Ze leerden elkaar 26 jaar geleden kennen in de fitness en uiteindelijk startten ze een vliegschool. Spijtig genoeg moesten ze die stoppen na het faillissement van Sabena en de aanslagen van 9/11, waarna ze bijna 15 jaar in het buitenland (Dubai en China) woonden voor de job van Gunther als lijnpiloot. Maar uiteindelijk kwamen ze tot het besef dat Sint-Amands het mooiste plekje ter wereld is.

De naam van de B&B komt van het poppetje uit Suske & Wiske en de bijnaam van Nathalie, Lieke, vandaar Schanullieke.B&B Schanullieke Wellness is zoals de naam het zegt een B&B met uitgebreide wellness- en sportmogelijkheden.
In de streek kan je dan ook nog genieten van de kilometerslange dijken langs de Schelde om te wandelen of fietsen, maar ook met de kajak of de plezierboot op de Schelde is perfect mogelijk.
De B&B is de perfecte uitvalsbasis voor de sportieve onthaaster.

Schanullieke beschikt over drie luxe kamers en één wellnessloft, waar je beschikt over een stoombad, verschillende douches, een zwembad, jacuzzi en infraroodsauna.

Als activiteit kozen Gunther en Nathalie voor een fietsrit langs de steenovensroute. De gasten hadden de keuze uit stadsfietsen, elektrische fietsen of loopfietsen. Na de sportieve activiteit trokken ze naar het Oud Gemeentehuis om iets te gaan eten. Naast fietsen bieden Nathalie en Gunther ook nog een diner-wellnessarragement, wijndegustatie en golfweekend aan.

De gasten staat ’s morgens een gezond ontbijt met veel zelfgemaakte en streekproducten te wachten. Alles is aanwezig voor een goed ontbijt. Vers gemaakte muffins, yoghurt van de boer, kaas, hesp, verse eitjes, zelfgemaakt brood, enz…

Boek nu je verblijf bij Schanullieke Wellness.

Gegevens van Schanullieke Wellness

Calleboutstraat 9b
2890 Sint-Amands
Antwerpen
België

Telefoon: +32 472 42 57 69
Website: www.schanulliekewellness.be

Foto’s

Prijzen

[table id=68 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 12/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 10/15
Hygiëne: 14/15
Gastvrijheid: 14/15
Totaal: 62/75

Boek nu je verblijf bij Schanullieke Wellness.

Geef een reactie