Casa Carpe Diem in Alcobaça

Ook het derde adresje van deze Portugese week ligt aan de zilverkust. In het pittoreske dorpje Casal Do Rei baten Anja en Frank hun B&B Casa Carpe Diem uit. Toen ze op vakantie gingen in Portugal werden ze prompt verliefd op het zuiderse land. Ze gingen op zoek naar een buitenverblijf. Toen Frank zijn werk verloor hadden ze geen reden meer om in België te blijven. Dus trokken ze naar Portugal, waar ze nu een goed jaar bezig zijn met de B&B.
In Alcobaça vinden we het bekende klooster van Alcobaça, UNESCO-werelderfgoed. Op het moment van het bezoek was er net een feest ter ere van Maria. Er trekt dan een processie door de stad en er wordt gedanst en gefeest. Dit is ook wat Anja en Frank hun gasten wilden laten beleven. Een speciale activiteit die werd afgesloten in een plaatselijk restaurantje.

De B&B omvat drie kamers, een blauwe, gele en oranje. De oranje en gele kamer delen een badkamer, de blauwe suitekamer beschikt over een eigen badkamer en een terrasje. De kamers zijn ruim en rustig ingericht, je voelt er meteen de Portugese sfeer.
Naast de normale faciliteiten kan je ook gebruik maken van fietsen en het zwembad.

’s Morgens staat er buiten een mooi gedekte tafel klaar met zelfgemaakte confituur, fruitsap, granen en nog zoveel meer. Zelfs spek met eieren was aanwezig. De dag perfect starten kan zeker in Casa Carpe Diem.

Gegevens van Casa Carpe Diem

Rua Covão Martengil 56
2460-609 Aljubarrota
Alcobaça
Portugal

Telefoon: +351 262 598 128
Website: www.carpediemanjafrank.com

Foto’s

Prijzen

[table id=60 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 11/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 12/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 58/75

Geef een reactie