Colina Casa in Cela Velha

Vlak bij de prachtige stranden van de zilverkust ligt het dorpje Cela Velha. Tussen de heuvels en met zicht op zee baten Kristel en Ronnie hun B&B Colina Casa uit. Een droom die ze nog maar net in vervulling lieten gaan. Want het koppel kocht een stuk grond in Portugal en liet er een villa op bouwen. Sinds maart verhuren ze de kamers en bungalows.

Het verblijf omvat twee gastenkamers en twee bungalows. Ze zijn strak en modern ingericht, maar toch vooral gericht op functionaliteit. Elke kamer is voorzien van zijn eigen sanitair zoals ruime douche en toilet. Ook fietsen en strandlakens zijn ter beschikking. Verkoeling kan je terugvinden in het zwembad.

De zilverkust van Portugal is natuurlijk iets prachtig om te ontdekken, maar Kirstel en Ronnie hadden een wel heel originele manier gevonden om dit te doen. Een jeepsafari brengt je naar de mooiste plekjes van de zilverkust. Prachtige stranden, steile kliffen en adembenemende vergezichten. Na de activiteit namen ze hun gasten mee naar een typisch Portugees restaurant, Restaurante Tipico.

In de ochtend wacht er een uitgebreid ontbijt in de open ontbijtruimte. Wat vooral opvalt is dat de meest, bijna alles, ambachtelijk gemaakt is. Vers sinaasappelsap, ambachtelijke confituur, huisbereide choco en pindakaas, vers fruit. Alleen de muffins die nog in de verpakking zaten mogen achterwege gelaten worden volgens de gasten.

 

Boek nu je verblijf bij Kristel en Ronnie.

Gegevens van Colina Casa

Rua de Alcobaça
2460-535 Cela Velha
Alcobaça
Portugal

Telefoon: +32 483 12 68 23
Website: www.colinacasa.com

Foto’s

Prijzen

Prijzen per nacht

[table id=51 /]

Prijzen per week

[table id=52 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 11/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 14/15
Hygiëne: 12/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 61/75

Boek nu je verblijf bij Kristel en Ronnie.

1 reactie op “Colina Casa in Cela Velha”

Geef een reactie