Casa Pedra Nobre in Nadadouro

Deze week trekken we richting Portugal en starten doen we in Nadadouro, zo’n 100 km boven Lissabon. Daar baat de 22-jarige Anouk Casa Pedra Nobre uit. Samen met Artur, die ze leerde kennen op Erasmus in Spanje, verzorgt ze de opstart van de B&B. Een mooie kans die ze kreeg van haar ouders om haar studies Hotelmanagement meteen in de praktijk om te zetten. Over een paar jaar nemen de ouders van Anouk dan de B&B van haar over.

Nadadouro is een klein dorpje aan de Zilverkust van Portugal. De streek biedt een schat aan natuur en cultuur, maar ook zon, zee en strand.
Anouk en Artur laten hun gasten het stadje Óbidos zo’n 12 km verderop verkennen met een Twizzy. Een unieke manier om het stadje te leren kennen. Aan het kasteel van Óbidos stoppen de gasten even om te genieten van het prachtige uitzicht op de vele wijn- en wijnboomgaarden. Daarna laten ze de gasten ook nog een lokale lekkernij proeven. Een Ginjinha is een kersenlikeur die wordt geserveerd in een chocolade kopje.

Casa Pedra Nobre is gevestigd in een statig Portugees huis. Er zijn vier eenvoudig en gezellig ingerichte kamers met elk een prachtige zuiderse badkamer. Alle kamers zijn ook rolstoeltoegankelijk. De B&B beschikt ook over een mooi zwembad en een zuiderse tuin.

In de ochtend staat het ontbijtbuffet al klaar in de grote ontbijtruimte. Er is een grote variëteit aan brood en beleg voorzien, die ook constant wordt bijgevuld. Naast het traditionele beleg is er ook nog een zelfgemaakte tonijnsalade, aardbeienconfituur en een passata van tomaat, typisch voor deze streek. Het enige wat de gasten misten, was de aanwezigheid van Anouk en Artur bij het ontbijt.

Boek nu je verblijf bij Anouk en Artur.

Gegevens van Casa Pedra Nobre

Rua Nobre 5a
2500-593 Nadadouro
Caldas da Rainha
Portugal

Telefoon: +351 262 841 025
Website: www.casapedranobre.pt

Foto’s

Prijzen

[table id=50 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 10/15
Ontbijt: 12/15
Activiteit: 14/15
Hygiëne: 10/15
Gastvrijheid: 11/15

Totaal: 57/75

Boek nu je verblijf bij Anouk en Artur.

Leave a Comment