’t Goed Leven nabij Hasselt

Vandaag trekken we richting Stokrooie nabij Hasselt. Daar baten Ilse en Ronny sinds een jaar hun B&B ’t Goed Leven uit. Een typische B&B met een fiets- en wandelcafé. Iedere kamer werd goed gecontroleerd voor ze open gingen want ze sliepen twee weken in iedere kamer. Het doel is dan ook dat je je thuis voelt en geniet van ’t Goed Leven.

De B&B is landelijk gelegen nabij winkelstad Hasselt. Naast winkelen kan je er ook een bezoek brengen aan het Nationale Jenevermuseum of het Modemuseum. Ook aan Erfgoed is er zeker geen gebrek. Een aanrader in de zomer is de lavendelhoeve, waar je je in de Provence waant.

De B&B herbergt drie ruime kamers die landelijk en romantisch zijn ingericht. Je vindt er alle faciliteiten terug voor een goede overnachting. Ook is er draadloos internet en tv aanwezig op de kamer.

Ilse en Ronny namen hun gasten mee naar de Japanse tuin in Hasselt. Samen met een gids maakten ze een mooie wandeling. Na de wandeling door de tuin kregen ze nog een les Japans en mochten ze hun naam leren schrijven. Een moeilijke opdracht, maar zeker zo plezant. Na de activiteit gingen ze iets eten in het bekende foodcafé Spork in Heusden-Zolder.

’s Morgens ontvangen Ilse en Ronny hun gasten in de veranda. Daar kunnen ze genieten van een ruim ontbijtbuffet. Alles wat je maar kan bedenken is aanwezig, croissants, pistolets, assortiment brood, vlees, vis, bubbels en spek met ei. Samen met het uitzicht op de tuin ga je voldaan van tafel.

Boek nu je verblijf bij Ilse en Ronny.

Gegevens van ’t Goed Leven

Sint-Amandusstraat 32
3511 Hasselt
Limburg
België

Telefoon: +32 494 86 48 04
Website: www.tgoedleven.be

Foto’s

Prijzen

[table id=35 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 10/15
Ontbijt: 11/15
Activiteit: 12/15
Hygiëne: 11/15
Gastvrijheid: 13/15

Totaal: 57/75

Boek nu je verblijf bij Ilse en Ronny.

Leave a Comment