Hotel De Castillion in Brugge

Vandaag houden we halt in het historische Brugge. In het centrum, gelegen in een prachtig gebouw vinden we Hotel De Castillion. Een echt familiehotel van vader, moeder, zoon en dochter. Toen Marc en zijn vrouw het gebouw kochten was het toerisme in Brugge in opmars. Ze verbouwden het gebouw naar een hotel en al snel mochten Olivier en de zus meewerken. Sinds vorig jaar is de leiding overgelaten aan Olivier en zijn zus.


De stad Brugge is één van de meest bezochte plaatsen in België. Brugge wordt door zijn kleine kanaaltjes door de stad ook wel het Venetië van het noorden genoemd. De binnenstad staat dan ook geklasseerd als Unesco-erfgoed.

De Castillion beschikt over 20 stijlvol ingerichte kamers. Het is er pracht en praal en je kan er genieten van een 4-sterren service. Het hotel is door zijn familiaal karakter perfect voor mensen die willen genieten.

Als activiteit hadden Marc en Olivier een bezoek aan het Historium voorzien. Het is een interactief museum over de gouden eeuw van Brugge rond de jaren 1430. De gasten volgden de virtual reality tour en konden dit zeker smaken. Na de tour verkleedden ze zich nog in de typische kledij van die tijd.

Het ontbijt wordt geserveerd in de catacomben van het hotel. Alles staat mooi klaar in buffetvorm.

Boek nu je verblijf bij Marc en Olivier.

Gegevens van Hotel De Castillion

Heilige Geeststraat 1
8000 Brugge
België

Telefoon: +32 50 34 30 01
Website: www.castillion.be

Foto’s

Prijzen

[table id=n /]

Met Vier in Bed resultaat

Totaal: 70/75

Boek nu je verblijf bij Marc en Olivier.

Geef een reactie