Vakantiewoning De Muur in Geraardsbergen

Vandaag trekken we richting de Vlaamse Ardennen, meer bepaald Geraardsbergen. Vlak bij de legendarische muur van Geraardsbergen startte Frank in 1993 een taverne samen met zijn ex-vrouw. Na het vertrek van zijn vrouw maakte hij er een B&B van, maar omdat dit toch te veel werd voor Frank alleen heeft hij het sinds 2011 omgedoopt in een vakantiehuis. De gasten hebben het hele huis ter beschikking inclusief sauna en jacuzzi.

Over de streek moeten we natuurlijk niet veel vertellen, het is het paradijs voor iedere wielerliefhebber. Maar ook cultuur en natuur is er voldoende aanwezig in Geraardsbergen.
Het vakantiehuis omvat 5 gastenkamers waar de oude elementen behouden werden. Je kan er wel genieten van alle comfort en ook de wellness is inbegrepen.
Frank organiseert ook begeleide wandel- en fietstochten.

De activiteit ligt opnieuw voor de hand, de gasten gaan fietsen en als kers op de taart mogen ze de muur oprijden. Frank zorgde er wel voor dat iedereen boven zou geraken want er waren elektrische fietsen voorzien. Na de fietsrit hielden de een stop in ’t Hemelryck, gelegen net onder de kapelmuur.

Frank biedt zijn gasten de mogelijkheid om een ontbijt te laten klaarmaken. Zo moet je ’s morgens niet zelf naar de bakker en is het nog meer vakantie. Frank voorziet een uitgebreid buffet met vers fruit, vlees, kaas, verschillende soorten brood, croissants en chocoladekoeken. Ook spek met eitjes en confituur gemaakt door de tante kunnen niet ontbreken bij dit stevige ontbijt.

Gegevens van Vakantiewoning De Muur

Oude Steenweg 105
9500 Geraardsbergen

Telefoon: +32 494 42 85 68
Website: www.vakantiewoningdemuur.com

Foto’s

Prijzen

[table id=67 /]

Met Vier in Bed resultaat

Kamer: 9/15
Ontbijt: 11/15
Activiteit: 13/15
Hygiëne: 13/15
Gastvrijheid: 12/15

Totaal: 58/75

Leave a Comment