Le Bord d’Eau in Hastière

Vandaag trekken we richting het dorpje Hastière, in de Waalse Ardennen. Aan de oevers van de Maas ligt vakantiehuis Le Bord d’Eau, de laatste bestemming van deze week. Nathalie en Herman bouwden het vakantiehuis volledig zelf op van bezetting tot inrichting. Het vakantiehuis ligt op enkele kilometers van Dinant waar je kan genieten van de groene omgeving om van de vele andere recreatieve mogelijkheden. Een extra pluspunt is dat Le Bord d’Eau bijna op het einde van een doodlopende straat ligt, het is er dus zeer rustig.

De Waalse Ardennen zijn natuurlijk gekent voor zijn rijke natuur, maar er zijn ook tal van mogelijkheden voor een sportieve activiteit. Zo kan je er heerlijk fietsen en kayakken. Niet ver van Le Bord d’Eau ligt de mooie stad Dinant waar je een beetje cultuur kan opsnuiven zo kan je een bezoekje brengen aan de beroemde citadel.

Het vakantiehuis beschikt over vijf slaapkamers waarvan vier kamers met een 2-persoonsbed en één kamer met twee 1-persoonsbedden. Er zijn twee badkamers met elk een ligbad en een douche, daarnaast is er ook nog een apart toilet. De grote leefruimte met open keuken is net zoals de mooi ingerichte tuin een grote troef van Le Bord d’Eau.
Als ontspanning kan je kiezen voor een spelletje tafelvoetbal of petanque, voor de kleinsten is er ook een zandbak aanwezig.

Boek nu je verblijf bij Nathalie en Herman.

Gegevens van Le Bord d’Eau

Rue du Crupet 22
5540 Hastiere
Namen
België

Telefoon: +32 496 73 63 94
Website: www.lavuesurmeuse.be

Foto’s

Prijzen

[table id=61 /]
Feestdagen
[table id=62 /]

Met Vier in Bed resultaat

Spijtig genoeg kan ik geen resultaat meedelen van Le Bord d’Eau.

Boek nu je verblijf bij Nathalie en Herman.

Leave a Comment